Adele, uga nomer 1 ing AS

adele Wis dadi sensasi ing loro-lorone Atlantik: vokalis Inggris saiki nomer 1 ing dhaptar "Billboard 200" kanthi luwih saka 350.000 unit sing didol saka album paling anyar '21', sajrone minggu pisanan sing didol ing Amerika Serikat.

Minggu kepungkur aku ana ing Panggonan 1st ing Great Britain, tegese dheweke wis dadi artis mainstream. Kita elinga yen debut '19' rong taun kepungkur uga dadi nomer 1.

Ya kita ndeleng video kasebut saka single"Nggulung Ing Jero", Lagu sing uga ana ing Top 5 saka single paling laris ing Inggris. Tanggal sabanjure ing Spanyol yaiku: 1 April ing ruangan Bikini ing Barcelona lan 2 April ing Kamar Caracol ing Madrid.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.