Adele: lemu nanging seneng

Tanpa luput marang citrane, adele Dheweke minangka salah sawijining penyanyi sing paling sukses pungkasan: bocah wadon kasebut ngilangi rekor ing Inggris kanthi album nomer loro '21' lan saya kuwat ing pasar liyane.

Nanging kepiye carane sithik cah wadon lemuSawetara wis ngritik citrane. Lan dheweke mbela awake dhewe: "Aku ora ngerti wong-wong sing ngganggu aku, dadi apa aku kudu peduli karo kritik kasebut?""Dheweke ujar ing pernyataan menyang majalah" Hebat. "

Lan ngetutake: "Aku duwe cukup dhuwit kanggo nyewa pelatih pribadi, nanging aku ora bisa terus olahraga. Lan aku ora arep mandheg mangan sing dakkarepake«. Bisa ditemokake yen dheweke wis kepenak lan seneng karo awak, amarga kaya sing dikandhakake, yen bakal ilang akeh kilo sekaligus «susu bakal surut, lan iki bakal dadi masalah".

Liwat | Yahoo!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.