500 film paling apik ing sejarah bioskop

Rapat ing www.rsn.ru artikel babagan panelitian sing ditindakake dening majalah Amérika Kakaisaran ing endi 500 film paling apik ing sejarah bioskop.

Kanggo nindakake rangking iki, swara saka 10.000 pembaca majalah, 150 profesional Hollywood lan 50 kritikus film terkenal wis dipikirake.

10 film paling apik ing kabeh wektu miturut majalah Empire Padha:

1 The Godfather (1972)
2. Indiana Jones Raiders of the Lost Ark (1981) 
3. Perang Star. Kakaisaran Serangan Mbalik (1980) 
4. Rantai Perpetual (1994) 
5. Jaws (1975)
6. Salah Kita (1990)
7. Apocalypse Now (1979) 
8. Nyanyi ing Hujan (1952)
9. Fiksi Pulp (1994) 
10. Fight Club (1999)

Sampeyan bisa ndeleng dhaptar lengkap ing www.empireonline.com/500/1.asp


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.