5 lemari film sing misuwur

https://www.youtube.com/watch?v=jjrn7Gr2oI4

ing bangsal digunakake kanthi macem-macem cara ing bioskop, ing kene kita duwe conto limang wong sing wis digunakake kanggo prekara sing beda banget.

Animasi, fantasi, film horor utawa malah komedi romantis wis nggunakake barang prabotan iki kanthi dramatis. Ing dhaptar cilik iki, kita bakal weruh sawetara panggunaan ing kaset sing paling misuwur.

Loker ET

Lemari kanggo ndhelikake ing -'ET, extraterrestrial '(' ET: The Extra-Terrestrial ')

Misuwur yaiku lemari sing ndhelikake ET ing film Steven Spielberg, kita sing wis ndeleng film kasebut ora bisa nglalekake adegan kasebut nalika alien kasebut meh ditemokake nanging tetep ora bisa obah-obah dadi kewan boneka liyane.

Poltergeist

Lemari minangka lawang neraka - 'Poltergeist'

Film liyane sing misuwur wiwit taun 80an sing duwe lemari kondhang yaiku 'Poltergeist', liwat lawang lemari kasebut dheweke ngilang sing diculik dening roh Carol Anne Freeling, bocah wadon kulawarga sing urip ing omah angker.



Monsters Lemari klambi SA

Lemari klambi minangka monster - 'Monsters Inc.' ('Monsters Inc.')

Lemari klambi uga duwe peran dhasar ing salah sawijining film animasi paling apik. Ing 'Monsters SA' legenda monster ing lemari diwenehi corak, ing crita Pixar iki, monster katon ing kamar bocah-bocah kanggo entuk energi saka jeritan teror kasebut.

Babad Lemari Narnia

Lemari minangka lawang kanggo donya khayalan - 'The Chronicles of Narnia: Singa, penyihir lan lemari klambi' ('The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and the Wardrob')

Lemari uga minangka lawang kanggo jagad fantasi liyane ing film iki sing miwiti saga sastra diadaptasi karo bioskop. Lemari film kasebut nggawa para protagonis menyang Narnia.

Babagan Lemari Wektu

 

Lemari klambi kanggo lelungan ing wektu - 'A time of time' ('About Time')

Ing drama komedi romantis iki, protagonis bisa lelungan maneh ing jamane, kabeh sing kudu dilakoni yaiku mlebu lemari.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.